Vrij trainen

Vrij trainen

Elke dag geopend van 6.00 tot 23.00 uur!

Ma: 6.00 - 23.00 uur

Di: 6.00 - 23.00 uur

Wo: 6.00 - 23.00 uur

Do: 6.00 - 23.00 uur

Vr: 6.00 - 23.00 uur

Za: 6.00 - 23.00 uur

Zo: 6.00 - 23.00 uur

Vrij trainen

Naast de mogelijkheden om te trainen met een personal trainer en sporten in groepen, is het ook mogelijk om vrij te sporten. Vrij trainen bij Molenhoek Fit! houdt in dat u binnen de openingstijdens welkom bent om zelfstandig te sporten.

U kunt komen sporten zonder afspraak, op een tijdstip dat het u uitkomt en zolang u zelf wil. U kunt gebruik maken van het Easyline-circuit of u traint met één van de bewegingsprogramma’s van Result Care. Weet u zelf wat u wilt doen? Dan mag dat natuurlijk ook!

Komt u nu langs voor een gratis intake? Dan stellen wij samen met u een persoonlijk trainingsschema op én krijgt u 4 begeleidingsmomenten van ons cadeau!

Easyline circuit

Het Easyline-circuit is een eenvoudige en veilige manier om te beginnen met sporten. U heeft na dit circuit een full-body workout gehad die is gericht op vetverbranding, spieropbouw én het verbeteren van uw conditie.

Het Easyline-circuit is zo makkelijk en veilig dat u hier zonder uitleg gebruik van kunt maken. Het stoplicht in het midden van de cirkel geeft aan wanneer u met de oefening kan starten en wanneer het tijd is om te wisselen van apparaat. Als uw één ronde heeft afgelegd, heeft u alle grote spiergroepen van  uw lichaam getraind!

Persoonlijk trainingsschema

Wilt u graag zelfstandig komen sporten, maar wilt u even op weg geholpen worden? Dan stellen we samen met u een persoonlijk trainingsschema voor u op. We inventariseren samen uw wensen en doelen en stemmen hier het schema op af. Daarnaast plannen we begeleidingsmomenten in om uw voortgang in de gaten te houden en het trainingsschema eventueel aan te passen. Zo blijft u altijd een passend trainingsschema houden!

Onze Personal Trainer en Fitnesscoach

Heel Molenhoek Fit krijgen en houden, dat is mijn doel! Ik adviseer u graag over de training die het beste bij u past.

Remco van der Veen, Molenhoek Fit

Ontdek alle mogelijkheden!

Sport elke dag: 6.00 - 23.00 uur

Voor €4,99 per week!

Veilig trainen op de Milon-cirkel

Groepslessen

Personal training