Small Group Training

Small Group Training

Elke dag geopend van 6.00 tot 23.00 uur!

Ma: 6.00 - 23.00 uur

Di: 6.00 - 23.00 uur

Wo: 6.00 - 23.00 uur

Do: 6.00 - 23.00 uur

Vr: 6.00 - 23.00 uur

Za: 6.00 - 23.00 uur

Zo: 6.00 - 23.00 uur

Small Group Training

Als u wilt sporten in een groep traint u vaak niet op uw eigen niveau, maar op het gemiddelde niveau van alle groepsleden. Bij Molenhoek Fit! vinden we dat u ook als u in een groep sport, op uw eigen niveau moet kunnen trainen. Daarom hebben wij small group trainingen.

De groepen per training bestaan uit maximaal 8 groepsleden. Zo krijgt u van uw fitnesscoach altijd de juiste persoonlijke begeleiding. U wordt op uw niveau uitgedaagd en naar een hoger niveau getilt.

Verschillende Small Group Trainingen

Molenhoek Fit! begrijpt dat niet iedereen wil deelnemen aan dezelfde training. Uw doel is immers niet het doel van alle andere sporters bij Molenhoek Fit! We bieden daarom drie verschillende trainingen aan:

  • Bodyshape
  • Fysiofit
  • SMX
  • Seniorenfit

Bodyshape

Wilt u bewegen op muziek, een paar kilootjes kwijt en werken aan extra spiermassa? Dan is bodyshape de geschikte small group training voor u. Uw trainer legt precies uit wat u moet doen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Fysiofit

Als u een blessure heeft of heeft gehad, is fysiofit de groepsles die aansluit bij uw behoeften. Eén van de fysiotherapeuten van Result Care staat voor u klaar om samen met u op een veilige manier te bewegen. Zo kunt u herstellen van uw blessure terwijl u beweging krijgt op de juiste manier.

SMX

Onze SMX groepsles is speciaal voor diegenen die willen (leren) stretchen. Wanneer u veel sport worden uw spieren korter. Om de flexibiliteit in spieren te behouden is het van belang om deze op te rekken. Samen met de fitnesstrainer leert u hoe u uw spieren moet oprekken zodat u blessures voorkomt!

Seniorenfit

Gezond en vitaal ouder worden, dat willen we allemaal. Bij Molenhoek Fit! staan we klaar voor de ouderen in onze groepsles seniorenfit. Deze groepsles bestaat uit trainingen die zorgen voor meer balans en coördinatie. Zo wordt vallen op oudere leeftijd tegengegaan en kunt u langer met energie van het leven genieten.

Wilt u een keer een van onze small group trainingen proberen? Meld u dan aan voor een gratis kennismaking!

Onze Personal Trainer en Fitnesscoach

Heel Molenhoek Fit krijgen en houden, dat is mijn doel! Ik adviseer u graag over de training die het beste bij u past.

Remco van der Veen, Molenhoek Fit

Ontdek alle mogelijkheden!

Sport elke dag: 6.00 - 23.00 uur

Voor €4,99 per week!

Veilig trainen op de Milon-cirkel

Groepslessen

Personal training