Milon-cirkel

Milon-cirkel

Elke dag geopend van 6.00 tot 23.00 uur!

Ma: 6.00 - 23.00 uur

Di: 6.00 - 23.00 uur

Wo: 6.00 - 23.00 uur

Do: 6.00 - 23.00 uur

Vr: 6.00 - 23.00 uur

Za: 6.00 - 23.00 uur

Zo: 6.00 - 23.00 uur

De Milon-cirkel

Veilig, effectief en snel trainen? Dan is de Milon-cirkel echt iets voor jou! Een concept dat bedacht is door een fysiotherapeut en sportwetenschapper is de perfecte training als je een goede work-out wil hebben zonder dat je daar zelf te veel over hoeft na te denken.

Met een persoonlijke pas worden de apparaten op jouw persoonlijke wens afgesteld. Zo past jouw lichaam altijd perfect op de apparatuur. Daarnaast stelt de trainer het juiste gewicht voor je in. Zo train je nooit te zwaar en altijd veilig!

Is de Milon-cirkel iets voor mij?

Het gebruik van de Milon-cirkel met begeleidingsmomenten van jouw fysiotherapeut of personal trainer, is geschikt als jij:

  • in korte tijd fit wil worden en meer spiermassa wil opbouwen
  • wil werken aan een gezond gewicht / wil afvallen
  • weinig tijd hebt om te sporten
  • op advies van een fysiotherapeut of arts wil sporten
  • je niet thuis voelt in een drukke sportschool tussen de jonge mensen
  • makkelijk, efficiënt en veilig wil trainen

Perfect afgesteld voor jou met jouw persoonlijke pas!

Kom je sporten op de Milon-cirkel? Dan stellen wij met jou alles perfect af op jouw lichaam. Je krijgt een pas die je in alle apparaten kunt gebruiken. Hierdoor worden alle vooraf ingestelde instellingen direct gereed gemaakt. De stoel wordt op de juiste hoogte ingesteld, de zwaarte wordt bepaald en zelfs de range of motion wordt geheel op jouw wensen afgesteld.

Wij houden rekening met huidige klachten of klachten uit het verleden. De doelen die jij hebt, worden in acht genomen bij het instellen van jouw persoonlijke wensen op je pas. Ben je bij ons onder behandeling van een fysiotherapeut? Dan kan de fysiotherapeut dit met je instellen.

De kans op blessures is bij een juiste afstelling en een juist gebruik nihil. En naast krachttraining traint u direct uw uithoudingsvermogen in het cardio-gedeelte van de Milon.

In 44 minuten train je je hele lichaam

Bij Molenhoek Fit weten we als geen ander dat het belangrijk is om te bewegen. We zien en horen ook hoe moeilijk het is om aan voldoende beweging toe te komen. Je spieren zorgen ervoor dat jij fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank blijft. Dat kan alleen ontstaan door regelmatige training van alle spiergroepen.

Jouw tijd is schaars en de zin om te trainen is vaak ook niet altijd aanwezig. Dan wil je voor je gezondheid snel, eenvoudig en effectief trainen. Toch? Daarom is er de Milon-cirkel: een volautomatische cirkel waarin de fitnessapparaten zich afstellen op jouw lichaam en persoonlijke wensen. Je wisselt je uithoudingsvermogen en spierkracht met elkaar af. In 44 minuten heb je jouw complete work-out gedaan. En dat zonder echt na te hoeven denken!

Jij krijgt persoonlijke begeleidingsmomenten op verschillende afgesproken momenten tijdens jouw traject. Samen met je trainer kijk je of je je doelen behaalt op de manier dat je nu aan het trainen bent. De begeleidingsmomenten zijn er ook om gewicht en apparaten weer opnieuw in te stellen voor jouw doel(en).

Wanneer zet jij de eerste stap voor de makkelijkste én leukste manier van fit worden en blijven? Neem contact op met Remco op 0613535911!

Onze Personal Trainer en Fitnesscoach

Heel Molenhoek Fit krijgen en houden, dat is mijn doel! Ik adviseer u graag over de training die het beste bij u past.

Remco van der Veen, Molenhoek Fit

Ontdek alle mogelijkheden!

Sport elke dag: 6.00 - 23.00 uur

Voor €4,99 per week!

Veilig trainen op de Milon-cirkel

Groepslessen

Personal training