Bewegingsprogramma’s

Bewegingsprogramma’s

Elke dag geopend van 6.00 tot 23.00 uur!

Ma: 6.00 - 23.00 uur

Di: 6.00 - 23.00 uur

Wo: 6.00 - 23.00 uur

Do: 6.00 - 23.00 uur

Vr: 6.00 - 23.00 uur

Za: 6.00 - 23.00 uur

Zo: 6.00 - 23.00 uur

Bewegingsprogramma’s

Wilt u zelfstandig komen trainen maar weet u niet goed hoe u moet werken aan een bepaald doel? Speciaal voor u hebben wij trainingsprogramma’s opgesteld met verschillende doelen. Zo hoeft u niet na te denken over welke oefeningen u moet doen om aan uw doel te werken.

Download hier!

Download hier het trainingsprogramma dat bij bij uw doel past:

Waarom is een bewegingsprogramma van belang?

Fitness is een goede manier om een paar kilo’s te verliezen, conditie op te bouwen of meer spiermassa te krijgen. Soms is het lastig om te beginnen. Veel beginnende sporters hebben dezelfde vragen. Met elke oefening moet ik beginnen? Hoe moet ik de oefeningen uitvoeren? Hoeveel herhalingen moet ik doen per oefening?

Om deze vragen weg te nemen, heeft Molenhoek Fit! een aantal standaard trainingsprogramma’s opgesteld. Deze programma’s kunt u hierboven downloaden. Daarnaast liggen de trainingsprogramma’s in de trainingszaal. Deze kunt u daar pakken en gedurende uw training gebruiken.

Begeleiding bij bewegingsprogramma’s

Als u graag begeleiding wilt of uitleg over bewegingsprogramma’s, dan bieden wij u die graag. Vraag één van de medewerkers van Molenhoek Fit naar uitleg rondom uw bewegingsprogramma en zij helpen u graag.

Persoonlijk trainingsschema

Soms is een standaard bewegingsprogramma niet (meer) voldoende om uw doel te bereiken. De medewerkers van Molenhoek Fit kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor u om uw doel zo snel mogelijk te realiseren. Samen met één van de fitnesstrainers kunt u een persoonlijk trainingsschema opstellen. Wilt u daarnaast ook begeleiding? Kijk dan eens of personal training iets voor u is!

Onze Personal Trainer en Fitnesscoach

Heel Molenhoek Fit krijgen en houden, dat is mijn doel! Ik adviseer u graag over de training die het beste bij u past.

Remco van der Veen, Molenhoek Fit

Ontdek alle mogelijkheden!

Sport elke dag: 6.00 - 23.00 uur

Voor €4,99 per week!

Veilig trainen op de Milon-cirkel

Groepslessen

Personal training