Sportschool Molenhoek Fit!

Sportschool Molenhoek Fit!

Elke dag geopend van 6.00 tot 23.00 uur!

Ma: 6.00 - 23.00 uur

Di: 6.00 - 23.00 uur

Wo: 6.00 - 23.00 uur

Do: 6.00 - 23.00 uur

Vr: 6.00 - 23.00 uur

Za: 6.00 - 23.00 uur

Zo: 6.00 - 23.00 uur

Dé sportschool van Molenhoek

Vanaf 2019 opent Molenhoek Fit in Molenhoek. Komt u uit de omgeving van Molenhoek (Malden, Mook, Nijmegen, Groesbeek of Heumen)? Dan kunt u nu sporten naast de deur. De sportschool is jong, waardoor u gebruik kunt maken van de nieuwste sportapparatuur van Technogym.

Inrichting sportschool Molenhoek Fit!

De sportzaal is ingericht met de nieuwe apparatuur waardoor u optimaal kunt trainen. Bij ons kunt u cardio- en krachttrainingen doen. Daarnaast bieden wij ruimte om functionele oefeningen uit te voeren en te stretchen.

Cardiotraining – sportschool Molenhoek Fit!

Cardiotraining doet u de hele dag buiten de sportschool. U loopt de trap een paar keer per dag op en af, u gaat op de fiets naar de supermarkt of loopt samen met een vriend of vriendin een blokje om. Cardiotraining is geschikt voor iedereen die zijn conditie op pijl wil houden of een paar kilootjes kwijt wil. Molenhoek Fit! beschikt over fitnessfietsen, roeiapparaten, loopbanden en crosstrainers.
Een keer onze cardioapparatuur proberen? Meld u hier voor een gratis kennismaking.

Krachttraining bij Molenhoek Fit!

Krachttraining is bedoeld voor spieropbouw in het hele lichaam. Door uw spieren steeds aan te spannen en hier kracht uit te putten, worden uw spieren sterker. Daardoor zult u meer kracht uit uzelf kunnen halen. Molenhoek Fit! biedt u in de sportschool verschillende manieren om krachttraining uit te oefenen. Zo hebben we verschillende losse gewichten en apparaten in de sportschool in Molenhoek.

Wilt u op een veilige en verantwoorde manier bezig zijn met krachttraining? Maak dan hier een afspraak met één van onze personal trainers. Zij bieden u een trainingsprogramma op maat en helpen u met het uitvoeren van de oefeningen in de jongste sportschool van Molenhoek en omgeving!

Functionele trainen bij Molenhoek Fit!

De sportschool van Molenhoek Fit! biedt u een functionele trainingsruimte waar u oefeningen kunt doen met uw eigen lichaamsgewicht. Denk bijvoorbeeld aan het trainen van uw buikspieren.

Daarnaast zijn er verschillende apparaten en hulpmiddelen te vinden waarmee u dagelijkse bewegen na kunt bootsen. Door deze dagelijkse bewegingen te trainen, leert u gezond beweeggedrag aan. Hierdoor zal spierpijn, onbalans of een blessure verleden tijd zijn.

Kleedkamers en kluisjes

In de sportschool zijn dames- en herenkleedkamers te vinden. De kleedkamers zijn voorzien van ruime kluisjes. In deze kluisjes kunt u niet alleen uw waardevolle spullen opbergen, maar er is ook ruimte om uw kleding op te bergen.

Ontspanning in de sportschool? Wel bij Molenhoek Fit!

Na het sporten nog even bijkomen van een zware workout? Het kan in de sportschool in onze koffiehoek! Gezelligheid en toegankelijkheid hoort namelijk ook bij sporten. Neem dus een kopje koffie na uw workout en komt helemaal tot rust!

Nieuwsgierig naar de jongste sportschool van Molenhoek? Meld u aan voor eengratis kennismaking bij Molenhoek Fit!

Onze Personal Trainer en Fitnesscoach

Heel Molenhoek Fit krijgen en houden, dat is mijn doel! Ik adviseer u graag over de training die het beste bij u past.

Remco van der Veen, Molenhoek Fit

Ontdek alle mogelijkheden!

Sport elke dag: 6.00 - 23.00 uur

Voor €4,99 per week!

Veilig trainen op de Milon-cirkel

Groepslessen

Personal training

Centrum voor Rug en Beweging