Sporten bij Molenhoek Fit!

Sporten bij Molenhoek Fit!

Elke dag geopend van 6.00 tot 23.00 uur!

Ma: 6.00 - 23.00 uur

Di: 6.00 - 23.00 uur

Wo: 6.00 - 23.00 uur

Do: 6.00 - 23.00 uur

Vr: 6.00 - 23.00 uur

Za: 6.00 - 23.00 uur

Zo: 6.00 - 23.00 uur

Sporten bij Molenhoek Fit!

Woont u in Molenhoek, Mook, Malden, Groesbeek, Heumen of Nijmegen en wilt u sporten op de nieuwste apparatuur, onder begeleiding van een fysiotherapeut? Dat alles kan bij Molenhoek Fit! Spring op de fiets en begin uw sporttraining al voordat u in Molenhoek aankomt.

Molenhoek Fit! is meer dan fysiotherapie en chiropractie. Sinds 2016 kunt u ook sporten in onze nieuwe sportzaal. Op de fitnessapparatuur van Technogym wordt uw training nog aangenamer. Zo kunt u sneller uw doelen bereiken in de jongste sportzaal van Molenhoek.

Rustig sporten bij Molenhoek Fit!

Er bestaan nogal wat misverstanden over fitness. Zo zijn er mensen die bij fitness direct denken aan harde muziek, gespierde mannen en begeleiding die te wensen overlaat. Molenhoek Fit! zorgt ervoor dat u in Molenhoek kunt sporten op een rustige locatie, met gekwalificeerde en gemotiveerde instructeurs.

Sporten in kleine groepen bij Molenhoek Fit!

De small group trainingen zijn veelvoorkomend in de grote steden. Wilt u sporten in Molenhoek met persoonlijke aandacht in een kleine groep? Dan is dat vaak lastig te vinden. Molenhoek Fit! geeft ook deze vorm van sporten wel een plek in Molenhoek. Wij zorgen ervoor dat de groepen waarin u traint, niet groter zijn dan 8 personen. Waardoor de persoonlijke aandacht gewaarborgd blijft.

Personal Training bij Molenhoek Fit!

Een doel snel bereiken en veilig sporten dat wil toch iedereen? Soms lukt dit geheel zelfstandig, een ander heeft hier meer hulp bij nodig. Wanneer u niet goed weet hoe u moet beginnen, kunt u gebruik maken van een personal trainer. Deze trainer geeft u één op één begeleiding. Hierdoor bereikt u uw doel sneller dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

Revalideren bij Molenhoek Fit!

Molenhoek Fit! biedt u zelfs de optie om te sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Hierdoor kunt u sneller herstellen van een blessure en daarnaast goed blijven bewegen. Om dit herstel optimaal te begeleiden, zorgen wij dat u gecoacht wordt door een fysiotherapeut. Door zijn medische kennis weet hij precies welke oefeningen u het beste kunt doen tijdens het sporten. Start uw revalidatie vandaag nog bij Molenhoek Fit!

Onze Personal Trainer en Fitnesscoach

Heel Molenhoek Fit krijgen en houden, dat is mijn doel! Ik adviseer u graag over de training die het beste bij u past.

Remco van der Veen, Molenhoek Fit

Ontdek alle mogelijkheden!

Sport elke dag: 6.00 - 23.00 uur

Voor €4,99 per week!

Veilig trainen op de Milon-cirkel

Groepslessen

Personal training

Centrum voor Rug en Beweging