Bodyshape

Bodyshape

Elke dag geopend van 6.00 tot 23.00 uur!

Ma: 6.00 - 23.00 uur

Di: 6.00 - 23.00 uur

Wo: 6.00 - 23.00 uur

Do: 6.00 - 23.00 uur

Vr: 6.00 - 23.00 uur

Za: 6.00 - 23.00 uur

Zo: 6.00 - 23.00 uur

Bodyshape

Sporten op muziek doet u tijdens een les bodyshape in Molenhoek. Actief bewegen en ook nog eens werken aan spierversterking! U activeert uw vetverbranding en werkt tegelijkertijd aan een strakker lichaam.

Wat is bodyshape?

Bodyshape is een combinatie van cardio- en krachtoefeningen. Dit wordt gedaan op muziek waardoor je lekker actief bezig bent tijdens de les. Het is een perfecte combinatie van oefeningen die u helpt om af te vallen. Daarnaast werkt u aan een betere conditie en kracht.

Bodyshape, de les:

De les bodyshape begint altijd met een warming-up. Hier warmt u uw spieren op zodat de kans op blessures afneemt. Tijdens de warming-up activeert u uw vetverbrandingssysteem door een stevige cardioworkout.

Daarna beginnen we met de spierversterkende oefeningen. Door deze oefeningen traint u uw spieren in de grote spiergroepen:
– benen
– billen
– buik
– rug
– bekken

Hierdoor wordt u niet alleen sterker, maar vliegen de kilo’s eraf en blijft er een slank, gespierd lichaam over. Bodyshape eindigt met cooling down om uw hartslag weer te verlagen en uw spieren op lengte te brengen.

Sporten op muziek

Elke les is er een grote diversiteit aan oefeningen voor u bedacht. Zo is elke training anders en zal bodyshape u nooit gaan vervelen.
Wij zorgen ervoor dat u elke training het beste uit uw lichaam haalt. Daarom zorgen wij voor een gediplomeerde trainer die u motiveert, stimuleert en activeert om met elke oefening en training mee te doen.
Bodyshape is voor iedereen toegankelijk, wat uw doel ook is.

Wilt u afvallen, uw uithoudingsvermogen vergroten én spierversterkende oefeningen doen? Meld u dan nu aan voor een gratis kennismaking.

Is bodyshape niet de geschikte groepsles voor u? Bekijk dan welke groepslessen en small group trainingen Molenhoek Fit nog meer aanbiedt.

Personal training

Samen met een personal trainer gaat u nét dat stapje verder dan u gewend bent. Zo wordt u extra gemotiveerd en haalt u uw doel nog sneller! Een personal trainingssessie met meerdere mensen om de kosten te drukken? Ook dat is mogelijk bij Molenhoek Fit! Bekijk hier alle mogelijkheden.

Small Group Training

U wilt in kleine groepen trainen zodat u elkaar kunt motiveren, maar wel de persoonlijke aandacht van uw begeleider heeft. Bij Molenhoek Fit worden Small Group Trainingen gegeven in groepen van maximaal 8 personen. Leer hier meer…

Groepslessen

Elke week nieuwe inspiratie opdoen in een groep samen met anderen. Molenhoek Fit geeft groepslessen voor jong en oud om u gezond en fit te houden. Functionele trainingen en trainen in een groep om zoveel mogelijk vet te verbranden. Bekijk hier alle groepslessen.

Onze Personal Trainer en Fitnesscoach

Heel Molenhoek Fit krijgen en houden, dat is mijn doel! Ik adviseer u graag over de training die het beste bij u past.

Remco van der Veen, Molenhoek Fit

Ontdek alle mogelijkheden!

Sport elke dag: 6.00 - 23.00 uur

Voor €4,99 per week!

Veilig trainen op de Milon-cirkel

Groepslessen

Personal training

Centrum voor Rug en Beweging